Hét adres voor elke Yogabal

Bekijk nu

Bekijk nu

Yogabal

Yogabal – Yogabal.nl

De yogabal zorgt niet alleen voor een training van de spieren, hij kan ook zorgen voor een betere houding. De yogabal heeft veel voordelen. Welke dit zijn en hoe je ze kan bereiken wordt hieronder beschreven:

Betere houding

Wanneer je de yogabal bij je bureau zet en de kantoorstoel vervangt door de yogabal voor een paar uurtjes per dag, zal je merken dat je beter rechtop zit. Op een yogabal kan je namelijk niet onderuit zitten. Hierom wordt je gestimuleerd om contant een goede houding aan te nemen.

Spieren trainen

Met een yogabal krijg je niet alleen een betere houding, je kan er ook je spieren mee trainen. Doordat de bal in vele opzichten gebruikt kan worden, kan je er je buik, benen en billen, armen en rug mee trainen. Voor elke spiergroep zijn er speciale oefeningen. Hierdoor zal je er binnen no-time strak uitzien!

Welke bal moet je kiezen?

Er zijn verschillende maten bij het kiezen van een yogabal. De maat van de yogabal ligt aan hoe lang je bent. Hieronder staat aangegeven welke maat yogabal bij jouw lengte past.

  • kleiner dan 160cm: diameter van 55cm
  • Tussen 160 en 180cm: diameter van 65cm
  • anger dan 180: diameter van 75cm

Let er dus goed op dat je de juiste maat neemt om blessures te voorkomen en zo makkelijk en effectief mogelijk kan trainen.

Hebben we je interesse gewekt?

Nieuwsgierig geworden naar een yogabal? Neem dan snel een kijkje op de rest van de website. Hierop staan nog meer artikelen voor een yogabal, of neem een kijkje tussen de yogaballen die op de website staan. U zult zeker niet teleurgesteld worden.

Best verkochte Yogaballen

Overige Yogabal artikelen

Yogabal merken