Hét adres voor elke Yogabal

Bekijk nu

Bekijk nu

Goedkope gymbal

Gymbal

Een goede gymbal is een toevoeging voor je oefenroutine. Het kan veel toevoegen voor het plezier, de spieren en je houding. Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een gymbal. Wanneer je een gymbal wilt kopen moet er bijvoorbeeld gelet worden op de maat. Om een goede maat aan te houden kan je naar het volgende schemaatje kijken. Wanneer je dit schema aanhoudt zal je de juiste maat gymbal kopen waardoor er minder snel blessures zijn en de oefeningen met de gymbal over het algemeen makkelijker gaan.
Lengte                  Balmaat
Tot 155 cm           45 cm
155 – 165 cm       55 cm
165 – 178 cm       65 cm
179 – 190 cm       75 cm
Vanaf 190 cm      90 cm

Met een gymbal zijn er veel verschillende oefeningen die je kan doen. Om een specifieke oefening te geven is lastig omdat er veel varianten zijn om de spiergroepen te trainen. Het ligt er maar net aan wat je doel is om met een gymbal te trainen, of dit nou voor revalidatie is, voor je houding te verbeteren of voor het ontwikkelen van de spiergroepen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar een gymbal? Dat is geen verassing. Een gymbal is een toevoeging bij je fitnessregime en kan veel toevoegen voor de spieren en houding. Met een gymbal kan je verschillende spiergroepen oefenen en zal het minder snel vervelen omdat je er veel op kan variëren.  Ook kan een gymbal een bureaustoel voor een paar uur per dag vervangen wat goed is voor je ruggengraat en houding. Met een gymbal als bureaustoel word je namelijk gedwongen om rechtop te zitten. Wil je nog even verder lezen over een gymbal? Neem gerust een kijkje op de website en wie weet kom je nog leuke andere artikelen tegen over een gymbal of yogabal!

Best verkochte Yogaballen

Overige Yogabal artikelen

Yogabal merken