Hét adres voor elke Yogabal

Bekijk nu

Bekijk nu

Goedkope gymbal

Goedkope gymbal – yogabal.nl

Ben je op zoek naar een goedkope gymbal? Dan zijn er verschillende dingen waar je op kan letten. Een goedkope gymbal kan erg goed werken om er mee af te vallen. Wanneer je probeert af te vallen met behulp van een goedkope gymbal is het verstandig om hierbij een grote spiergroep aan te spreken omdat hiermee meer calorieën worden verbrand. Ook wanneer je niet hoeft af te vallen is zijn het goede oefeningen om de spiergroep aan te spreken met een goedkope gymbal.

Wanneer je met een goedkope gymbal wilt trainen is het verstandig om een goede maat te nemen met de juiste diameter voor je lengte. Wanneer je dit doen is het fijner en efficiënter om te trainen. Houd het onderstaande schema aan om een goede lengte te nemen voor een goedkope gymbal:

Lengte                 Balmaat
Tot 155 cm           45 cm
155 – 165 cm       55 cm
165 – 178 cm       65 cm
179 – 190 cm       75 cm
Vanaf 190 cm       90 cm

Om bijvoorbeeld af te vallen en ook nog eens tegelijk je spieren te trainen is een begin bij het trainen van de beenspieren en gluten een goed idee. Dit kan met squats combineren met een goedkope gymbal. Dit doe je door de bal tegen de muur aan te klemmen met je rug, en dan langzaam naar beneden te rollen totdat je benen in een hoek van 90 graden staan. Wanneer dit punt is bereikt rol je weer langzaam naar boven. Zoals je zal merken zullen de spieren echt branden na een aantal keer deze oefening te doen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je enthousiast geworden over een goedkope gymbal? Begrijpelijk! Wij zijn namelijk ook enthousiast. Niet alleen is een goedkope gymbal goed voor de spiergroepen maar het helpt ook met de verbetering van je houding, en het helpt met afvallen.

Best verkochte Yogaballen

Overige Yogabal artikelen

Yogabal merken